‘’ Wij ontzorgen op het gebied van apparatuur, contracten, onderhoud en meer.
Zodat jij je kunt focussen op dat waar je goed in bent: gasten blij maken’’ 

DIENSTEN

Selecteren, adviseren, realiseren

Onze naam zegt het al, bij KIES Horeca heb je zelf de touwtjes in handen. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij gaan het voor je regelen. Van nieuwe meubels en keukenapparatuur tot beveiligingscamera’s, onderhoudscontracten en meer. Dankzij onze keuzehulp ontvang je altijd een overzicht van verschillende merken en leveranciers en krijg je inzicht in de prijzen, levertijden en andere relevante informatie. Op basis van dit advies maak je vervolgens zelf je keuze en gaan wij direct voor je aan de slag.

Heb je een voorkeursleverancier of wil je een specifiek merk? Geen probleem, daar houden we rekening mee. Dankzij ons grote en waardevolle netwerk weten wij altijd wie we moeten bellen.

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat er bij het starten van een eigen horecazaak ontzettend veel werkzaamheden komen kijken. Dingen waar je niet per se heel enthousiast van wordt. Want jouw passie ligt bij het bedienen van de gasten, heerlijke gerechten serveren en de mensen blij maken.

Zie je hier tegenop?

  • De loonadministratie

  • Het onderhouden van machines

  • Verzekeringen voor het pand en personeel

  • Vergelijken van energiemaatschappijen

  • legen van de vetput

  • Inkoop en reparatie van keukenapparatuur

Snappen we. Daarom zijn wij er: jouw persoonlijke horeca-hulplijn
Want als er iets is waar wij enthousiast van worden, is dat juist het helpen van horecaondernemers, zoals jij. Zodat jij tijd en energie overhoudt voor je passie.

ALLES OVERZICHTELIJK

Uniek webportaal voor jou als klant

Ons unieke webportaal maakt het mogelijk om razendsnel diverse producten te zoeken en te bestellen. Door met het webportaal te werken bespaar je niet alleen veel tijd, je houdt ook het overzicht. Je kunt bijvoorbeeld contracten samenvoegen, administratie overzichtelijk inkijken en eerder geplaatste bestellingen dupliceren.

– Altijd inzicht in alle inkoopprocessen
– Ruimte om zelf aanvragen te plaatsen
– Alle orderbevestigingen overzichtelijk op een rij

‘‘Wij maken het verschil in ieder inkooptraject en zorgen dat

kostbare tijd en energie bespaard wordt’’

ONZE BELOFTE

Waarom KIES Horeca?

– Altijd één aanspreekpunt, 24/7 bereikbaar
– Volledige ontzorging op het gebied van inkoop en onderhoud
– Proactieve instelling, kijken altijd vooruit
– Bespaar op tijd, kosten en energie- meer tijd om te focussen op dat waar jij blij van wordt

KIES Horeca helpt ook met:

Contractmanagement
Hulp nodig bij het openbreken van huidige contracten? Wij begrijpen dat het lastig is om sommige (langdurige) samenwerkingen stop te zetten of om met bepaalde partners een gesprek aan te gaan. Bijvoorbeeld omdat het gaat om een familiebedrijf. Laat dit daarom aan ons over. Als onafhankelijke inkoper kunnen wij objectief naar de situatie kijken en goed inschatten met welke partij je voordeliger of beter af bent. Ook het gesprek nemen we voor je uit handen. Wij gaan rond de tafel met oude en bestaande leveranciers en maken naar wens ook nieuwe contracten aan.

Automatisering van onderhoud en afvalmanagement

Geen zin of tijd om maandelijks het onderhoud van keukenapparatuur te controleren? Snappen we. Daarom zorgen wij voor de automatisering van zowel onderhoud als afvalmanagement. Zo krijg je automatisch een melding wanneer apparaten geüpdatet of gecontroleerd moeten worden. Ook kan er automatisch een afspraak ingepland worden voor een maandelijkse check, bijvoorbeeld voor het maandelijks legen van de vetput.

Vereenvoudiging van administratieve processen
Krijg je al hoofdpijn als je aan de administratie denkt? Geen zorgen, wij vereenvoudigen de administratieve processen voor je. Voor beter overzicht én minder gedoe. Naar wens nemen we ook de gehele facturatiestroom voor je uit handen. En met volledig bedoelen wij ook echt volledig. Dat betekent dat jij één overzichtelijke factuur van ons krijgt en wij onderling alles met de losse partijen regelen. Van communicatie tot betaling en facturatie.

ONTDEK MEER

Word partner van KIES Horeca: