’’Wij zorgen dat jij zorgeloos met je passie bezig kunt zijn:
het runnen van je restaurant.
’’

ORGANISATIE

KIES Horeca

Werk voor anderen leuk maken, zo kan je onze passie goed omschrijven. En als je dan toch gespecialiseerd bent in ontzorgen, waarom dan niet een van de leukste branches uitzoeken? Zo is het idee ontstaan om ons te focussen op de horeca. Want als er iets is waar wij blij van worden, zijn het goedlopende horecazaken. Met een enthousiast team, trotse eigenaar en veel terugkerende gasten.

En wat blijkt? In realiteit zijn veel horeca eigenaren nog steeds bezig met dingen die ze niet leuk vinden. Werkzaamheden die energie kosten in plaats van opleveren. En dat vinden wij zonde. Want waarom zou je dit niet overlaten aan een team dat hier wél blij van wordt?

Zo is onze missie ontstaan: Horeca eigenaren volledig ontzorgen op het gebied van inkoop, reparaties, onderhoud, verzekeringen en meer. (Bijna) alles wat jij nodig hebt, kunnen wij voor je regelen. Van nieuwe meubels tot een last minute levering van een nieuw fornuis. En van het inhuren van schoonmakers tot het afsluiten van diverse contracten en het uit handen nemen van je facturatiestroom. Wij houden ons bezig met alle primaire processen, zodat jij je alleen hoeft te focussen op dat waar je goed in bent. Dit realiseren wij door 24 uur per dag en 7 dagen per week persoonlijk beschikbaar te zijn, snel te schakelen met ons waardevolle netwerk en altijd dat ene stapje extra te zetten.

Altijd up to date
We zitten weliswaar in een andere tak van sport, maar ook bij ons zit horeca in ons bloed. Gedurende de jaren hebben wij dan ook een sterk en waardevol netwerk binnen deze branche opgebouwd. Bovendien houden we het nieuws nauwlettend in de gaten en weten we dankzij onze connecties altijd wat er speelt. Van nieuwe trends en gadgets tot corona-gerelateerde verplichtingen en aanpassingen. Wij praten je graag bij.

KIES Horeca
Molenwegje 2b
3291 CG Strijen
Nederland

078-2032006
info@kieshoreca.com

KVK: 81976569

JARENLANGE ERVARING

Onze kracht

  • Ruim 20 jaar klanttevredenheid/customer service
  • Onze klanten staan altijd voorop

  • Ruim 30 jaar inkoopervaring

  • Directe lijn met leveranciers en transporteurs in binnen- en buitenland

  • Groot netwerk met betrouwbare en waardevolle relaties

  • Snel en efficiënt transport van A naar B

100% TRANSPARANT

Kwaliteitscheck

Kwaliteit en persoonlijke service staat altijd op één en de mening van onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk. Wij gaan daarom altijd na of het contact en geleverde werk met een leverancier of merk naar wens is geweest. Binnen het webportaal is het als klant ook mogelijk om reviews achter te laten. Zo zien wij direct welke leveranciers een compliment verdienen en met wie wij in gesprek moeten gaan.

Laat een leverancier, monteur of merk steken vallen? Dan gaan wij direct over tot actie door contact op te nemen en de samenwerking te bespreken. Daarnaast voeren wij standaard jaarlijkse gesprekken met alle partners, leveranciers en transporteurs. Zo houden we onze service hoog, altijd.

’’Wij zijn mede door het brede netwerk op de hoogte van
alle ontwikkelingen in de markt
.’’

ONTDEK MEER

Word partner van KIES Horeca: